torsdag 19 juli 2012

Inte över än... för Klättrakoff!


Inte dåligt av Kessiakoff att kämpa om bergatröjan på det viset, men som Voeckler kör vid varje bergspris så finns det inte mycket att göra. Bästa Touren sedan jag började kolla för några år sen! Kan inte säga annat än att jag blir väldigt sugen på att cykla i backe efter backe, för det är något speciellt med att ligga och tugga meter efter meter uppför. Föredrar det framför utförsåkningar. Det slår dock inte att ligga och mata i +40 km/h på en raksträcka med noll vind eller vinden i ryggen och mycket power kvar i benen.

Gårdagens träning blev en swimrun av bättre kvalitet än den förra. Hade träningsvärk lite här och var sen måndagens styrka, men idag är den bara väldigt lätt. Perfekt att köra styrka igen då!

Kan för övrigt dela med mig av en nästan veckovis förekommande maträtt här hemma. Ugnspannkaka: Blanda 150 g mjöl (100 g fullkornsdinkel och 50 g siktat dinkel) med först 3 dl fet mjölk, gärna gammeldags till en jämn smet. Tillsätt sedan 3 ägg och 1 tsk salt och blanda hop det. Späd sedan med ytterligare 3 dl mjölk. Knaperstek två paket bacon och smula ner i en smörad form eller långpanna. Häll sedan över smeten och grädda på 225 grader i 30-35 min. Servera med rårörda lingon, rårivna morrötter och avocado eller vilka grönsaker du vill. För kaloristen kan grädde ersätta en del av mjölken eller skit i att steka baconet. Rackarns gott!

Den rödprickiga tröjan är för övrigt den snyggaste tröjan i hela Touren!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar